Ballana

ADVOCATS DE VIC

Despatx d’advocats i consultoria laboral-fiscal-comptable de Vic, on oferim un assessorament rigorós, honest i integral.

Ballana Advocats, és un despatx professional que va néixer l’any 1998, de la mà del seu soci fundador Joan Ballana i que actualment es troba ubicat a la zona més emblemàtica de la ciutat.

Amb una trajectòria de més de 15 anys i amb la incorporació l’any 2002 de l’advocada Diana Piferrer, hem aconseguit ampliar els nostres serveis i crear un equip sòlid i eficaç de professionals que es dediquen a atendre, respondre i donar solucions legals a totes i cada una de les necessitats que requereixen d’una atenció jurídica. I a partir de l’any 2020 incorporem amb força i determinació la prestació de serveis on-line a tothom.

La nostra vocació de servei, fa que el compromís envers la nostra clientela sigui màxim i es fonamenta en quatres pilars bàsics: ètica, professionalitat, confiança i confidencialitat.

Gràcies a la confiança que han dipositat en nosaltres, continuem creixent i innovant dia a dia per oferir-los el servei professional que es mereixen.