Ballana

ADVOCATS DE VIC

Despatx d’advocats i consultoria laboral-fiscal-comptable de Vic, on oferim un assessorament rigurós i integral als nostres clients.

Ballana Advocats, és un despatx professional que va néixer l’any 1998, de la mà del seu soci fundador Joan Ballana i que actualment es troba ubicat a la zona més emblemàtica de la ciutat. A partir de 2014 oferim també en exclusiva un servei especialitzat de gestió en exposició i venda de col·leccions privades d’art antic, especialment de màgia (nacional i internacional) i llibre antic (àmbit nacional), així com showrooms i conferències temàtiques.

Amb una trajectòria de més de 15 anys i amb la incorporació l’any 2002 de l’advocada Diana Piferrer, hem aconseguit ampliar els nostres serveis i crear un equip sòlid i eficaç de professionals que es dediquen a atendre, respondre i donar solucions legals a totes i cada una de les necessitats que requereixen d’una atenció jurídica.

La nostra vocació de servei, fa que el compromís envers als nostres clients sigui màxim i es fonamenta en quatres pilars bàsics: ètica, professionalitat, confiança i confidencialitat.

Gràcies a la confiança que han dipositat en nosaltres, continuem creixent i innovant dia a dia per oferir-los el servei professional que es mereixen.